Lepo in prijazno vas pozdravljam v šolskem letu 2024/25.

Pred nami je novo šolsko leto in z njimi nove izkušnje in izzivi. Tako bodo vsak dan spet nove priložnosti za učenje in raziskovanje, ki vam bodo odpirale vrata v svet znanja in razumevanje družbe, kjer vas čaka polno novih in zanimivih stvari, ki jih lahko odkrijete. Vaša vedoželjnost, pridno učenje in  raziskovanje so  ključ do uspeha in le s trudom ter vztrajnostjo  lahko dosežete uresničitev svojih ciljev.

Šolsko leto seveda prinaša drugačen ritem življenja in dela, kot ste ga bili vajeni v času počitnic. Verjamem, da ste počitnice lepo preživeli in da boste v življenje in delo šole vnesli nove ideje, smeh in polno radovednosti. Želim si, da napolnite prostore šole s čim več ustvarjalnega dela, ki bo plemenitilo vaše medsebojno sodelovanje in učenje drug od drugega. Zato pomagajte sošolcem, bodite prijazni in spoštljivi.

Spoštovani starši, vaša cenjena podpora in sodelovanje sta ključna za uspeh naših učencev. Vaše zaupanje v naše delo je temelj našega sodelovanja. S skupnim trudom in sodelovanjem lahko ustvarimo okolje, kjer se bodo otroci razvijali v odgovorne, zrele in samozavestne posameznike. Spodbujajte jih, da odgovorno prevzamejo naloge in skrb za lastno znanje. Vaši predlogi in mnenja nam bodo merilo, da skupaj ustvarimo varno in spodbudno učno okolje, kjer bodo otroci sprejeti in ustvarjalni.

Spoštovani učitelji, sodelavci, začetek šolskega leta je priložnost, ko ponovno načrtujemo, se povežemo in poiščemo nove ideje, da se lahko s polno optimizma predamo izobraževanju in vzgoji naših učencev.  Naša vloga  je neprecenljiva, saj s strokovnostjo, lastnim zgledom, razumevanjem in podporo  sooblikujemo prihodnost naših mladih.

Vsem želim, da bi bilo novo šolsko leto bogato z zdravjem, predvsem pa z uspehi in znanjem.

Ravnateljica,

Jožica Tratar

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)