Spoštovani starši,

šola bo za vse učence, ki bodo v šolskem letu 2024/2025 obiskovali našo šolo poskrbela za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada. Vsi učenci si lahko izposodijo učbenike iz šolskega učbeniškega sklada brezplačno. Ob koncu šolskega leta morajo vrniti nepoškodovane učbenike. Če učenec učbenik izgubi ali ga poškoduje, mora plačati odškodnino v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

Tudi v naslednjem šolskem letu učenci ne bodo dobili obvestil oz. naročilnic s seznami vseh učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin v fizični obliki, ampak boste lahko naročili delovne zvezke in ostale učne potrebščine preko naslednjih povezav:

DZS Murska Sobota

Kopija

BAGS AND MORE

Prosim preverite ponudbo in cene posameznih ponudnikov in se sami odločite, kje boste kupili delovne zvezke in šolske potrebščine. Lahko se odločite za nakup preko spleta ali pa v bližnji poslovalnici v Murski Soboti.

V šolskem letu 2024/25 Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport sofinancira nakup delovnih zvezkov za učence 1., 2. in 3. razreda. Gradiva boste brezplačno prejeli na šolo.

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki so jih učitelji izbrali za šolsko leto 2024/25, se nahaja na naslednji povezavi:

Učbeniki

Delovni zvezki in šolske potrebščine

V primeru nejasnosti, sem vam na voljo na naslednjem elektronskem naslovu: slavica.balek@guest.arnes.si

Skrbnica učbeniškega sklada,

Slavica Balek Haddaoui

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)